Naše usluge

_

METAL KERAMIČKA KRUNICA

Kapica je izrađena od printanog metala (Lo-Cr legura bez nikla) i slojevana keramikom vrhunskog proizvođača Ivoclar.

KOMBINIRANI RADOVI

Sastoje se od fiksnog dijela (krunica – most) i mobilnog dijela (parcijalna wironit proteza). Povezani su nevidljivim zglobnim vezama i čine jednu cjelinu.

E MAX PRESS KERAMIČKA KRUNICA

Kapica se izrađuje od prešane keramike E MAX PROIZVOĐAČA Ivoclar. Indicirana je u frontalnom području zbog visokih estetskih rezultata.

MOBILNA PROTEZA

Sastoji se od aktilatne baze koje prekrivaju nepce i greben te tvornički proizvedenih zuba koje postavljamo u protezu.

CIRKON KERAMIČKA KRUNICA

Kapica je izrađena od cirkona (Zr-O) najnovijeg materijala na tržištu i slojevana keramikom vrhunskog proizvođača Ivoclar – E MAX.
Cirkon je kompatibilan materijal s kojim dobivamo vrhunsku estetiku zbog podloge u boji zuba. Postoji mogućnost izrade cirkona u HT – transparentnoj varijanti.

KRUNICA NA IMPLANTATU

Implantat se u stomatološkoj ordinaciji ugrađuje u pacijentovu čeljust, a u laboratoriju na njega učvrsti abutment na kojem se dalje radi metalna ili keramička krunica.

PRIVREMENA KRUNICA

Izrađuje se od akrilata, a može biti izrađena i CAD/CAM tehnologijom.

UDLAGA

Može biti protiv škripanja tanka ili debela i u svrhu čuvanja protetskog rada od loma.

RADOVI NA VIJAK

Kruna na vijak
Postupak izrade je sličan kao i kod krune na cementiranje, samo se umjesto abutmenta koristi cink i na kraju krunica ima rupicu kroz koju se direktno u ustima učvrsti u željeni položaj.
• ALL ON 4
• ALL ON 5
• ALL ON 6
Metalna konstrukcija izrađuje se najčešće od print metala CAD/CAM tehnologijom. Konstrukcija može biti izrađena od titana i peeka (tvrda plastika). Na konstrukciju slojevamo kompozitni materijal najnovije generacije Gradia, proizvođača GC., zbog otpornosti materijala na sile i manje težine u odnosu na keramiku.

100%

zadovoljnih korisnika

9

grupa usluga

5

stručnjaka

11

godina rada

Naši partneri

_